Är du intresserad av heminredning?

God morgon alla läsare och välkomna hit in till mig och idag ska jag skriva riktigt mycket här i bloggen hade jag tänkt. Jag hoppas att ni har sovit riktigt gott och är pigga och utvilade nu, och eftersom det är fredag idag tror jag nog att många har gjort upp planer inför helgen. Jag och min väninna Anki vi ska fika hos mig här om nån timme och sedan ska vi fara i väg till en butik som heter Hemlängtan. Denna underbara butik för oss som är intresserade av heminredning i Hudiksvall, Ljusdal och i Bollnäs. Jag la ut några bilder på Instagram när jag hade varit där senast för jag ville att ni skulle få se mina “fynd” och vips så hade jag över 75 likes. Detta är ju inte så illa men så har de ju också så många vackra saker som man kan handla där, allt för att kunna inreda sitt hem på ett personligt och intressant sätt. Med betoning på personligt.  

 

För så här är det, alla kära läsare, att på Hemlängtan där hittar man produkter som både är lite unika, de är nämligen inte massproducerade vad jag känner till i alla fall, och som är snygga och dessutom riktigt prisvärda. Ni som har spanat in mig på Instagram ni vet nog vad jag pratar om, ni andra som är intresserade av heminredning i Ljusdal med omnejd men som ännu inte har hittat dit till denna trevliga butik eller följer mig på Instagram, ville jag inleda denna dagens skrivande i bloggen genom att berätta för er om Hemlängtan. Nu ska jag snart duka fram en kladdkaka och sätta på kaffet så ska jag och Anki ha oss varsin stärkande liten kopp innan vi far iväg för att förhoppningsvis göra både ett eller två eller tre shoppingfynd idag också.